top of page

Svatba Kristýny a Carla na zámku Niměřice

Kristýna s Carlem si pro svoji svatbu vybrali nádherný zámek Niměřice. Jelikož žijí ve Švýcarsku a cestu do Čech neměli v plánu, Niměřice si vybrali pouze na základě fotografií ostatních svateb, které se objevují na sociálních sítích. S výběrem rozhodně nešlápli vedle.


Pár dní po svatbě mi Kristýna poslala nádherné poděkování, které je pro mě hnací silou.


Luci, patří Ti obrovské díky za nás za oba i naše rodiny, za to jak hezky si nám pomohla dát dohromady koncept celé svatby i svatbu zrealizovat. Také jsme si díky Tobě mohli den plně užít bez starostí. Mockrát děkujeme!

Svatba v lila barvě na zámku Savoia. Svatební brána z nevěstina závoje.

Niměřice jsme poprvé společně navštívili z kraje jara, kdy si lze jen těžko představit, jaká bude atmosféra v horkém letním dni. Kristýna s Carlem byli ovšem již tenkrát nadšeni z impozantního dubu, který dodává obřadnímu místu dramatickou a zároveň intimní atmosféru. Ihned tedy věděli, kde přesně si řeknou své ano. Svatba na zámku Niměřice má jednu velkou výhodu a tou je poměrně velká kapacita ubytování, díky čemuž snoubenci mohou strávit s rodinou a přáteli více času, než pouze svatební den.


Kristýna měla na sobě svatební šaty ze salonu Le Monika. Zvolila šaty poseté detaily lístků z dílny polské návrhářky Agniezsky Swiatly, jejíž styl já osobně miluji. Agniezska totiž dává vyniknout ženské siluetě a ve své práci kombinuje moderní přístup a luxus. Doporučuji vám, milé nevěsty, se na stránky Agniezsky podívat. Myslím, že pak už se s jen tak nějakými šaty nespokojíte.

Šaty nechala Kristýna dokonale vyniknout tím, že k nim zvolila decentní náhrdelník. Družičky měly na sobě šaty v pudrově růžové barvě, zatímco ženich a jeho nejbližší přátelé vynesli černé smokingy. Alina Vagner podtrhla vzhled nevěsty velkými vlnami a velmi přirozeným make-upem.


Carl je velký romantik. Kristýnu požádal o ruku na terase hotelu Four Seasons, odkud je nádherný výhled na Karlův most, Vltavu a pražský hrad. Jejich hlavním přáním tedy bylo, aby se svatba nesla v klasickém a romantickém duchu. Barevná paleta se tedy skládala z kombinace bílé a světle růžové barvy. O květiny se postarala Kačka Durčáková z Blooming, která měla ve výběru květin volnou ruku. Bílo-růžovou kombinaci doplnila trochou květinové zeleně, což se odráželo jak v kyticích pro nevěstu a družičky, tak i ve výzdobě hostiny a obřadu. Majestátnost místa pro svatební obřad jsme pak nechali vyniknout volbou pouze dvou podstavců s květinovými aranžemi.


Po obřadu se Kristýna s Carlem fotili s nejbližší rodinou, zatímco ostatní hosté si užívali cocktail hour. Následně jsme všechny hosty usadili a uspořádali slavnostní příchod novomanželů na hostinu. Tento akt povznesl atmosféru celé večeře a já jej mohu doporučit všem klientům. Roli toastmastera se zhostil Carlův blízký přítel, který zajistil hladký průběh všech proslovů - a že jich nebylo málo. Přidal navíc několik vtipných příběhů a zážitků a já musím uznat, že večeře tak byla velmi intimní a osobní.


Kristýna s Carlem si přáli, aby jejich hosté, kteří převážně cestovali ze zahraničí, měli možnost ochutnat jídlo, které reprezentuje jejich původ - tedy českou i skandinávskou kuchyni. Jako předkrm se tedy podával norský losos, jako hlavní chod pak tradiční česká svíčková omáčka s hovězím. O catering se na zámku Niměřice stará tým Maximum Services, který nabízí perfektní servis a já s nimi spolupracuji velmi ráda. Velkým plusem je, že pod Maximum Services spadá i půjčovna nábytku a inventáře, díky čemuž lze ušetřit za dopravné například lounge zóny.


Fotografie od Sabiny Povolné jsou jako obvykle nádherné. Sabinu si Kristýna s Carlem vybrali pro její čistý, moderní styl a milou osobnost, kterou poznali hned na první schůzce. Před závaznou rezervací fotografa je nutné jej poznat - fotograf s vámi totiž bude v těch nejintimnějších chvílích vašeho života a je důležité mu důvěřovat. Sabina navíc není jen neuvěřitelně talentovanou fotografkou. Díky její energii a pozitivitě se hosté cítí před fotoaparátem pohodlně.


Celý den probíhal za hudebního doprovodu skvělého DJ Davida Haňkovského, který ve večerních hodinách rozvířil zábavu spolu se saxofonistou René Juniorem. Před přesunem hostů do vnitřního sálu jsme ještě zorganizovali promítání fotek, které si jako překvapení pro novomanžele připravili nejbližší přátelé. Bylo krásné pozorovat, jak jsou Kristýna s Carlem dojatí. Věřím, že si celý den užili, jak nejvíce mohli.



Lokalita - Zámek Niměřice

Catering - Maximum Services

Floristka - Blooming

Make-up a účes - Alina Vagner

Saxofonista - René Junior

Dort a sweet bar - Teri Bakery

Tiskoviny - About Graphics

Svatební šaty - Salon Le Monika

Nábytek - Maximum Services


Líbí se vám tato elegantní svatba a měli byste zájem o spolupráci? Neváhejte mě kontaktovat, abychom mohli začít plánovat váš svatební den co nejdříve.

bottom of page