top of page

Svatba Heleny & Tomáše v blush a burgundy barvě

Zámek Niměřice

Pokud si zvolíte Lucku jako svoji svatební koordinátorku, můžete si být jistí, že za vámi stojí člověk s výbornými organizačními schopnostmi. Na Lucce jde také vidět, že plánování a koordinaci nepovažuje jenom za práci, ale užívá si s nevěstami každého okamžiku.


Věřte nebo ne, Heleně s Tomášem se podařilo uspořádat svatbu až na potřetí. Tato strastiplná cesta, během které jednou museli vše zrušit v předvečer svatby, je přivedla až do Niměřic. Byla jsem moc ráda, že jsem jim se svatbou mohla pomoci, jelikož svatba na zámku Niměřice, byl můj sen. Přeci jen jde o jedno z nejkrásnějších svatebních míst v České republice.


Ústředním barevným motivem byly tóny jemné růžové barvy v kombinaci s detaily v bordó. V této barvě jsme i vybrali lounge zónu, která na svatbách patří k nejvíce vyhledávaným místům. Mia z Atelier Daily pak tuto barevnou paletu skvěle zahrnula do květinové výzdoby.


O vzhled nevěsty se postarala Lucie Průžková, která nechala vyniknout nevěstiny nádherné tmavé vlasy. Zvolila také decentní make-up, díky němuž nevěsta stále zůstala sama sebou.


Nevěsta s ženichem patří mezi milovníky taneční hudby a proto nebylo překvapením, že oslovili DJ Saxofrancise, který dokázal zábavu rozproudit už v časných odpoledních hodinách.


Tuto svatbu fotily dvě fotografky - Jitka Houzarová a Petra Vosecká. Galerie v tomto článku je dílem Petry, ale chtěla bych poděkovat oběma dámám za skvělou spolupráci.



Květiny - Atelier Daily

Make-up a účes - Lucie Průžková

Nábytek - Maximum Services


Líbí se vám tato elegantní svatba a měli byste zájem o spolupráci? Neváhejte mě kontaktovat, abychom mohli začít plánovat váš svatební den co nejdříve.

bottom of page