top of page

Pestrobarevná americká svatba Caitlin & Tonyho ve Ville Richter

Lucie went above and beyond for us, and even went as far as to coordinate beauty appointments and more for our guests too. Everyone could not stop telling us know how much fun they were having and that it was "the best wedding they had ever been to!"


Již od prvního momentu měli Caitlin s Tonym jasnou představu o svém svatebním dni – záplava barev, velké květinové instalace, spousta šampaňského a tequily, a detaily, díky nimž zprostředkovali svým hostům nevšední a originální zážitek.


Ačkoliv snoubenci žijí trvale v San Franciscu, pro svou svatbu si vzhledem k Tonyho českým kořenům vybrali Villu Richter. Tedy svatební místo s jedním z nejúžasnějších výhledů na centrum Prahy.


Nevěsta toužila po tom, aby do svatebního konceptu byly zahrnuty kombinace barevných lučních květin a zeleně. Katka z Blooming na základě tohoto přání vytvořila nádherné florální dekorace, ke kterým vhodně zvolila vkusné barevné poháry a kónické svíčky v různých barevných kombinacích.


Velmi ráda bych poděkovala úžasné Sabině Povolné za zachycení celého dne.



Video - Petr Hervy

Lokalita - Villa Richter

Floristka - Blooming

Zákusky - DeluCake

Hudba - Marco Micelli

Kapela - Tram69

Půjčovna nábytku - Maximum Inventory, For Events

Fotokoutek - Giffy



Líbí se vám tato svatba a chtěli byste mít tu svou také perfektně zorganizovanou? Neváhejte mě kontaktovat, abych mohli začít plánovat váš svatební den co nejdříve.

bottom of page