top of page

Party svatba Dominika a Abigail na zámku Radíč

Bez pomoci Banquetters by samotné přípravy a rozhodně ani svatba neproběhly tak hladce, jak se nám to společně podařilo. Naprosto perfektní příprava na naše osobní schůzky, velmi rychlá a vždy milá komunikace. Holky jsou prostě šikovné, moc vám děkujeme!


Abigail a Dominika znám už několik let. Jakmile oznámili svoje zásnuby, bylo mi jasné, že jejich svatba se ponese v duchu jedné velké party, která bude končit až druhý den ráno.


Pro svůj svatební den si vybrali zámek Radíč, který se nachází kousek od Sedlčan. Zámeček je obklopen krásnou udržovanou zahradou a v případě deštivého počasí lze obřad uspořádat i v hezky prosvětleném atriu uvnitř zámku.


Nevěsta zvolila pro svou svatbu decentní barevnou paletu, která se skládala z přírodních zemitých tonů v kombinaci s pistáciovou zelenou. Floristických aranží se ujala sama maminka nevěsty, která připravila kytice v různých barevných odstínech.


I přes špatnou předpověď počasí se nám podařilo uspořádat obřad v zahradě před kaplí, které dominují dvě barokní sochy. Vzhledem k majestátnosti celého prostoru jsme se drželi pouze malých květinových aranží.


Originálním překvapením pro hosty byla jam session nejbližších přátel novomanželů, včetně písně k prvnímu tanci, kterou zazpívala svědkyně. S postupujícím večerem jsme se přesunuli do vnitřních prostor zámku, kde jsme vyzdobili taneční sál ve stylu legendárního newyorského Studia 54. Nemohly chybět červené neony, flitrový závěs a také šampaňská věž, kterou novomanželé taneční parket otevřeli.


Atmosféru celého dne detailně zachytil Jonatán Jan, kterému děkuji za možnost sdílet fotografie.




Plánování a koordinace - Lucie Miksatkova Weddings

Foto - Jonatán Jan

Lokalita - Zámek Radíč

Dort - Heli's Cakes

DJ - N'Zym


Líbí se vám tato elegantní svatba a měli byste zájem o spolupráci? Neváhejte mě kontaktovat, abychom mohli začít plánovat váš svatební den co nejdříve.

bottom of page